A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Психологічна підтримка

ТІМБІЛДИНГ - РЕСУРС ЗГУРТОВАНОГО КОЛЕКТИВУ

28 травня на базі Комунального закладу "Новгород-Сіверський міський Будинок дитячої та юнацької творчості" відбувся семінар-практикум для команди психологічної підтримки та педагогів-організаторів за темою "Тімбілдинг - ресурс згуртованого колективу". Метою якого було формування та посилення загального командного духу; розвиток відповідальності і вкладу кожного учасника при вирішенні загальних задач;створення почуття єдності колективу, організованості, довіри і взаєморозуміння в команді;психологічне розвантаження працівників, поліпшення  психологічної атмосфери освітнього процесу, створення єдиного психолого – енергетичного простору. Тімбілдинг - вправи

13:20 31.05.2021

Сторітелінг як засіб розвитку психологічної пружності особистості

06 травня відбувся вебінар для команди психологічної підтримки (практичні психологи, соціальні педагоги) Новгород-Сіверської громади з теми "Сторітелінг як засіб розвитку психологічної пружності особистості".

15:17 06.05.2021

ТЕРАПІЯ КОЛЬОРОМ

З самого народження кожного з нас оточують кольори, що виявляють вплив на організм, нервову систему та психіку людини. Кольоротерапія – це цілеспрямований вплив кольором на самопочуття, фізіологію людини; активізація кольором діяльності органів і систем; метод психологічного лікування з метою розслаблення, зняття стресів, підняття настрою та тонусу за допомогою кольорів.

13:30 20.04.2021

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ 2021 - З 19 ПО 23 КВІТНЯ

З 19 по 23 квітня 2021 року запрошуємо усіх педагогів, відсвяткувати з нами Всеукраїнський день психолога, який щороку в Україні відзначають 23 квітня. З цієї нагоди протягом тижня з 15.00 до 15.30 – хвилинка психолога, присвячена психології та пізнанню себе.

10:42 14.04.2021

Психологічна кав'ярня "Жінка з ароматом кави"

26.03 о 14.30 для всіх бажаючих педагогічних працівників громади відбулась відкрита віртуальна психологічна кав'ярня «Жінка з ароматом кави». Учасники говорили власне про жінок, гендер, жіночність та каву; спробували виявити, що є внутрішнім ресурсом жінок для проявлення енергії. Організатори отримали зворотній зв'язок. Дякуємо за дружню, затишну атмосферу та цікаве спілкування. Жінки і гендер

10:03 05.04.2021

Самопізнання, розвиток метафоричного мислення, самонаснаження

Працюємо над собою - разом реально реалізовуватись! Метафоричні картки дозволяють зануритися у внутрішній світ, краще зрозуміти себе й інших; вдосконалити вміння відкрито обговорювати комунікативні проблеми, слухати і розуміти один одного, говорити про свої бажання і потреби; вирішувати життєві завдання і конфліктні ситуації на символічному рівні та переносити досвід у реальність. Зрештою дізнаватись про щось нове та цікаве й отримувати задоволення від роботи над собою.

11:24 30.03.2021

«ПРОФЕСІЙНЕ ТА ЕМОЦІЙНЕ «ВИГОРАННЯ» ПЕДАГОГА»

Емоційне вигорання є актуальною проблемою сучасної школи. Втома, незадоволеність результатами власної діяльності, відчуття відсутності соціальної підтримки… Педагоги постійно відчувають великі нервово-психічні навантаження.  Найскладнішим є те, що вигорання розвивається поступово, і в цьому його підступність. Людина часто не усвідомлює симптомів. Вона не може побачити себе з боку і зрозуміти, що відбувається.

13:05 29.03.2021

Вхід для адміністратора