A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Семінар-нарада для заступників директорів з виховної роботи та класних керівників громади

Дата: 17.05.2022 12:55
Кількість переглядів: 52

11 травня 2022 року для заступників директорів з виховної роботи та класних керівників громади відбувся семінар-нарада «Про завершення 2021/2022 навчального року в умовах воєнного стану» .

Під час семінару-наради були розглянуті питання щодо переведення учнів на наступний рік навчання, освітнього процесу, дистанційного навчання в умовах воєнного стану, написання мотиваційного листа при вступі до закладу вищої освіти тощо.

Робота семінару також була спрямована на необхідності психологічної підтримки для дітей в умовах воєнного стану. Окремо акцентувалася увага на недопущення участі неповнолітніх у наданні інформації ворогу про військові позицій Збройних сил України.

Світлана Костир, консультант ЦПРПП познайомила з умовами участі у Всеукраїнському проєкті «Обери професію своєї мрії» та головними відзначними датами травня, зупинившись на акції «Україна вишивана» до Дня вишиванки.

Учасники семінару-наради торкнулися проблемних питань освіти в умовах воєнного стану, які найбільше хвилюють учасників освітнього процесу.

дітям_почали_пропонувати_кошти_для_того

obdarovani

ЗАВЕР НАВЧ РОКУ

-ІМЗО про профорієнтацію 2022

МОТИВ ЛИСТ

Проєкт Обери професію своєї мрії

Усе про мультипредметний тест


« повернутися

Вхід для адміністратора