A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Розвивати, підтримувати та заохочувати!!!

Дата: 01.02.2022 13:24
Кількість переглядів: 74

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, педагогів, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости щасливими та впевненими у прийдешньому дні, на благо України. Такої підтримки, розуміння, допомоги потребують і діти з особливими освітніми потребами.

Це добре розуміють Новгород-Сіверська міська територіальна громада та відділ освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради. Свідченням цього стала їхня реальна допомога комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний Центр» Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області.

Адміністрація ІРЦ, педагогічний, батьківський колективи, а також вихованці висловлюють найтепліші слова подяки за придбання необхідного корекційного обладнання та меблів. Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості корекції та виховання дітей з особливими освітніми потребами.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за надихаючу і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю.


« повернутися

Вхід для адміністратора