A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Сучасні форми і методи вивчення фізики засобами ІКТ

Дата: 10.01.2022 12:15
Кількість переглядів: 71

   

      Інформаційно-комунікаційні технології поступово трансформують усі сфери суспільного життя, формують нові системи потреб, спосіб життя, демократизують процес навчання, роблять процес пізнання творчим, стимулюють заняття самоосвітою. Активне впровадження інформаційних технологій в усі сфери діяльності суспільства торкнулося і системи освіти. Традиційні форми навчання поступово змінюються новітніми технологіями, спрямованими на формування навичок та умінь, що відповідають вимогам суспільства.

В сучасних умовах інтенсивного розвитку інформаційних технологій виникає необхідність у створенні іншого навчально-виховного середовища. В даний момент часу актуальним питанням є використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховному процесі, зокрема на уроках фізики та астрономії.

10 січня 2022 року відбувся семінар-вебінар для вчителів фізики «Сучасні форми і методи вивчення фізики засобами ІКТ». Свій досвід використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках фізики презентувала Старший вчитель Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка Бельдяга О.І.

https://docs.google.com/document/d/1joE3573F5elg1GyBFRqrrNcOYff5V1xxcT27Py3miwg/edit?usp=drivesdk

 


« повернутися

Вхід для адміністратора