A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Семінар-практикум для керівників закладів освіти «Самооцінювання освітньої діяльності від А до Я»

Дата: 10.12.2021 15:18
Кількість переглядів: 152

Побудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти є справою непростою, потребуючої певних знань, умінь та навичок. Виникає багато питань: з чого починати? Як аналізувати? Які напрямки? Тому 10 грудня 2021 року відбувся семінар-практикум для керівників закладів освіти та їх заступників  з теми «Самооцінювання освітньої діяльності від А до Я».

Під час семінару директором Центру Зюзько І.П. були розглянуті основні аспекти організації процесу самооцінювання напрямку «Освітнє середовище». Проведено аналіз анкетування, що було організовано серед учнів, педагогів та батьків закладів освіти. З керівниками закладів освіти практично опрацьовані вимоги та критерії, визначені основні  принципи та поняття, що характеризують напрямок «Освітнє середовище».

Проаналізовано основні вимоги до оцінювання кожного критерію та визначена «Модель якісної школи».

Психолог Центру Матрунич Н.А. провела діагностичну методику «Мій Всесвіт», під час якої  присутні малювали карту «Мій Всесвіт», виконували вправу «Колесо життєвого балансу», що дає можливість кожному поглянути на себе з іншого боку та більше цілісно звернути увагу на різні сфери життя, відкрити можливості для розвитку.

Обговорені основні  напрямки організації освітньої  та управлінської діяльності на найближчий час.

Презентація  освітнього середовища

Аналіз освітнього середовища

 


« повернутися

Вхід для адміністратора