A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

ВТІЛЮЄМО МОЛОДІЖНИЙ ПРОЄКТ

Дата: 25.11.2021 18:22
Кількість переглядів: 129

Відбулося організоване прибирання скверу, в якому запланована реалізація молодіжного проєкту від програми DOBRE. Спільними зусиллями молодіжної ради, відділу освіти, молоді та спорту міської ради  та Новгород-Сіверського міського голови Людмили Ткаченко було організовано грандіозну толоку.

  

Мешканці Новгорода-Сіверського змирилися з тим, що зелені насадження в центрі міста нагадують дику зону, однак унаслідок червневого голосування ця територія була визначена локацією для створення молодіжного простору. Паркові  меблі для облаштування такого простору громада отримала на початку листопада й зобов’язана відзвітуватися про закінчення проєкту в сорокап’ятиденний термін. Попереду зима, тож поспіх із прибиранням скверу є цілком виправданим: лавки та гойдалки для відпочинку й дозвілля молоді вимагають упорядкованої локації. Ініціативна молодь громади звернулася за допомогою до керівників місцевих підприємств, товариств, установ. Відділ освіти, молоді та спорту міської ради запросив до участі в прибиранні скверу колективи закладів освіти. У результаті злагодженої роботи учасникам акції за декілька годин вдалося викосити територію, загребти траву й листя, частково вивезти сміття.

      

Наснаги згуртованій команді додав обідній перекус від Валентини Іванівни Чухмари та Валентини Іванівни Богдан, кухарів Новгород-Сіверської гімназії ім. Б. Майстренка та державної гімназії імені К. Д. Ушинського.

   

   

Молодіжна рада Новгород-Сіверської міської територіальної громади та відділ освіти, молоді та спорту  міської ради ВИСЛОВЛЮЮТЬ ПОДЯКУ ЗА ОПЕРАТИВНУ ДОПОМОГУ В ОРГАНІЗАЦІЇ ПРИБИРАННЯ СКВЕРУ:

директору ПП «Новгород-Сіверські аграрні інвестиції» О. В. Калиті;

директору ДУ «Новгород-Сіверська установа виконання покарань (№31)» В. І. Спичаку;

директору ДП «Новгород-Сіверське лісове господарство» С. М. Зайцю;

старшому майстру Новгород-Сіверської дільниці Корюківського РЕМу Р. Ю. Антоненку;

приватному підприємцю В. В. Лакозі та директору  товариства з обмеженою відповідальністю «Статус Н-С» А. А. Яковенку;

фізичній особі-підприємцю Т. О. Скачок;

директору Новгород-Сіверського КП «Добробут» В. І. Крому;

директору Новгород-Сіверської державної гімназії імені К. Д. Ушинського О. М. Пшеничному;

директору КЗ «Новгород-Сіверський фаховий медичний коледж» Т. В. Никифоренко;

керівникам закладів та установ освіти Новгород-Сіверської міської ради О. В. Бондарець, А. А. Жорову, І. П. Зюзько, В. П. Мокряковій, О. А. Овчинник, Т. П. Плотніковій, Н. М. Полюшко, О. В. Слабченко, В. М. Ферубку, Л. В. Цурган, Р. П. Шморгуну;

УЧНЯМ, СТУДЕНТАМ, ПРАЦІВНИКАМ;

КОЖНОМУ, хто долучився до толоки.

   

Попереду ще один трудовий день. Тож у черговий раз просимо всіх, хто не байдужий до благоустрою громади, взяти участь в організованому прибиранні скверу. 26 листопада чекаємо помічників для прибирання сухого листя й трави з 9:00.

Проєкт реалізовується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора