A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Акція «Даруємо тепло своїх долонь».

Дата: 16.11.2021 16:46
Кількість переглядів: 164

Толерантність — це мистецтво жити з іншими людьми

                                        та з іншими ідеями. 

Кофі Аннан

Чи часто ми замислюємося, що таке толерантність, яка вона толерантна людина?

         Толерантність – потужний інструмент досягнення психологічного спокою і щастя в особистому житті. Ставлячись поважно до оточуючих, людина отримує багато переваг: симпатії рідних та близьких, колег, збільшення кола друзів, що дає впевненість і підтримку в години життєвих складнощів.

16 листопада 2021 року у рамках відзначення Міжнародного дня толерантності та з метою спонукання всіх до толерантного ставлення один до одного, толерантного спілкування, доброзичливості, поваги  та терпимості у ставленні до інших  Комунальна установа «Новгород-Сіверський центр професійного розвитку педагогічних працівників» спільно з  закладами позашкільної освіти у партнерстві з ГО "Деснянська ліга натуралістів" провели акцію «Даруємо тепло своїх долонь».

Громадяни міста мали змогу висловлювати власні  думки про риси, які притаманні толерантній людині, писали побажання громаді, місту, родинам на долоньках. Цікавим виявилося те,що найбільш активними були люди поважного віку, хоча молодь також не стояла осторонь.

Аналіз долоньок побажань свідчить про те, що жителі нашої громади, які брали участь в акції, у першу чергу, хочуть, щоб усі були здорові, щоб у країні був мир, щоб розвивалася та процвітала наша громада, більше уваги до людей, щоб у місті було комфортно жити, щоб більше було терпіння та поваги один до одного.

 

 Тож, будьмо, толерантними!  


« повернутися

Вхід для адміністратора