A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

ПОЧИНАЄМО РЕАЛІЗОВУВАТИ МОЛОДІЖНИЙ ПРОЄКТ ВІД DOBRE

Дата: 08.11.2021 15:36
Кількість переглядів: 92

У Новгороді-Сіверському зроблено перший крок на шляху до реалізації молодіжного проєкту від програми DOBRE. Сьогодні міська рада отримала паркові меблі, придбані за кошти донора. Лавки та гойдалки для молодіжного парку, який буде організовано в зоні зелених насаджень поблизу будівлі Новгород-Сіверської районної державної адміністрації, планують встановити найближчим часом. Попереду тривала й кропітка робота, адже бетонування паркового обладнання потребує сприятливих погодних умов.

  

Нагадаємо, протягом квітня – травня 2021 року, за ініціативою програми «Молодіжний працівник в ТГ» від DOBRE, у громаді було проведено дослідження потреб молоді, на основі якого з урахуванням побажань респондентів було сформовано 10 ідей молодіжних проєктів. Голосуванням було визначено проєкт-переможець – створення альпінлокації в зоні зелених насаджень в центрі міста. Оскільки альпіністичне обладнання може нести потенційну небезпеку для відвідувачів, експерти програми DOBRE запропонували змінити концепцію молодіжного проєкту. В результаті перемовин було ухвалено рішення щодо облаштування локації для відпочинку й дозвілля молоді в зоні зелених насаджень загального користування.

Сподіваємось, уже навесні молодь громади матиме змогу збиратися у затишному сквері для обговорення ідей та підготовки проєктів, організації культурно-масових заходів, засідань клубів за інтересами тощо.

Проєкт реалізовується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора