A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

«АКТИВНИЙ ПАРК» ВІДКРИТО І В НОВГОРОДІ-СІВЕРСЬКОМУ!

Дата: 04.11.2021 12:32
Кількість переглядів: 98

У Новгороді-Сіверському презентовано майданчик у межах проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України». До заходу долучилися заступник міського голови Павло Верченко, заступник начальника відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Світлана Біла та тренери Новгород-Сіверської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи на чолі з директором Валентином Ферубком. «Активним парком» у нашій громаді став Новгород-Сіверський міський парк ім. Т. Шевченка, локацією для безперешкодних занять спортивно-руховою активністю – спортивний майданчик дитячо-юнацької спортивної школи.  

 

  

Основними цілями проєкту «Активні парки – локації здорової України» є оздоровлення нації та створення вільного доступу до рухової активності. «Активними парками» передбачено облаштування в місцях масового відпочинку локацій для занять різними видами рухової активності та створення можливості вільного доступу громадян усіх категорій до спортивних споруд.

 

За QR-кодами на навігаційних табличках учасники сьогоднішнього заходу детально ознайомились із методикою виконання фізичних вправ, тренер-викладач спортшколи Анна Трапізон продемонструвала базові елементи розминки. Провідні спортсмени країни, діячі культури проводять онлайн-тренування, пропагують фізичне здоров’я та агітують до активних занять на свіжому повітрі. QR-коди навігаційних табличок наближають пересічних громадян до взірців спорту нашої країни.

Тож долучайтеся до активних тренувань в «активному парку» Новгорода-Сіверського. Зробімо громаду здоровішою!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора