A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Майстри педагогічної справи презентують

Дата: 02.11.2021 18:27
Кількість переглядів: 106

29 жовтня 2021 року відбувся онлайн семінар для керівників гуртків художньо-естетичного напряму, вчителів образотворчого мистецтва та трудового навчання.

«Скажіть мені, і я забуду. Покажіть, і я запам’ятаю. Дайте можливість обговорити, і я зрозумію. Дайте можливість навчити іншого, і я досягну досконалості». Цими словами керувалися під час зустрічі учасники онлайн майстер-класу «Майстри педагогічної справи презентують. Майстер клас - форма розвитку творчого потенціалу педагога».

 Під час майстер класу учасники мали можливість познайомитися з технологіями, методиками і авторськими напрацюваннями. Доповідачі показували, як застосовувати на практиці навчальну технологію або метод; ідея майстер класів: «Я знаю, як це робити. Я навчу вас».

Педагогічний досвід презентували керівники гуртків Новгород-Сіверського Центру дитячої та юнацької творчості Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області: Лисенко Ганна Миколаївна (лялька-мотанка «Оберіг від злих духів»), Атрощенко Лариса Леонідівна (батік), Ковальчук Олександра Євгеніївна (іграшка з гіпсу);  комунального закладу «Новгород-Сіверський міський Будинок дитячої та юнацької творчості» Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області: Павловська Наталія Володимирівна (кошик квітів); Новгород-Сіверської станції юних техніків: Коломійченко Ірина Анатоліївна (іграшка-сувенір).

Майстер класи схожі на курси підвищення кваліфікації для тих, хто вже відбувся як фахівець, але хотів би дізнатися більше. Майстер класи проведені за гранично короткий час, проте їх учасники  змогли глибоко зануритися у суть представленого.

                Спробуйте себе у новому хоббі і окрасьте свій світ яскравими фарбами.

Дякуємо всім за участь.


« повернутися

Вхід для адміністратора