A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Семінар-тренінг онлайн «Булінг  у дитячомусередовищі: причини, наслідки та шляхи  його подолання. Мобінг», «Конфлікти. Способи виходу із конфліктів»

Дата: 30.10.2021 16:12
Кількість переглядів: 128

27 жовтня 2021 року на базі ЦПРПП для класних керівників відбувся семінар-тренінг онлайн «Булінг у дитячому середовищі: причини, наслідки та шляхи  його подолання. Мобінг» , «Конфлікти. Способи виходу із конфліктів».

Консультантом Центру – Костир Світланою та психологом Центру Матрунич Наталею – були надані та розроблені чіткі алгоритми дій у випадку цькувань. Висвітлені стратегії і практики запобігання та подолання булінгу в учнівському середовищі, обговорені питання: організація протидії та попередження булінгу (цькування), діагностика булінгу (цькування) у закладах освіти, мобінг - систематичне цькування, психологічний терор.  Учасники семінару-тренінгу виокремили повноваження та обов’язки всіх працівників з попередження та протидії булінгу.

ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ семінару-тренінгу за зацікавленість даною темою, за бажання співпрацювати і допомагати в цьому непростому питанні всім учасникам освітнього процесу!

ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ, ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Булінг у дитячому середовищі

мобінг АНАЛІЗ ПРОЄКТУ


« повернутися

Вхід для адміністратора