A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Інноваційні методи та прийоми на уроках музичного мистецтва

Дата: 22.10.2021 15:23
Кількість переглядів: 202

20 жовтня 2021 року  відбулася онлайн зустріч (ЗУМ), в якій взяли участь вчителі музичного мистецтва громади.

         Сучасні уроки музичного мистецтва - це уроки цілісного розвитку дитини - інтелектуального, духовного, емоційного. Уроки насиченої і цікавої роботи, уроки мотивуючі до заглиблення у мистецтво, уроки індивідуального розвитку кожного його учасника.  Зовсім  звичними  на  уроках  стали  прийоми  інтерактивного навчання, вони дають змогу учням формувати характер; розвивати світогляд, логічне мислення, зв`язне мовлення; виявляти й реалізовувати індивідуальні можливості; сприяють створенню атмосфери творчої співпраці.

Учасники заходу ознайомилися з інноваційними підходами до викладання музики в закладах освіти, з інтерактивними технологіями та методами  навчання на уроках музичного мистецтва.  Світлана Костир, консультант ЦПРПП, розкрила зміст майстер-класу за допомогою виконання комплексу інтерактивних  вправ, акцентувала увагу педагогів на доцільності його використання в практичній діяльності на заняттях.

Кугук Ганною Олександрівною, вчителем музичного мистецтва Орлівського навчально-виховного комплексу,  у практичній частині учасникам онлайн зустрічі презентовані музичні вікторини,  кросворди та ребуси.

Освітяни обговорили проблемні питання  щодо викладання музичного мистецтва (Інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році. Лист Міністерства освіти і науки України від 22.09.2021 № 1/9-482).

Щиро вдячні за участь в онлайн заході!

Бажаємо, щоб робота приносила радість і задоволення.

Нехай кожен день починається з веселих посмішок люблячих учнів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Використання інноваційних технологій

Майстер-клас на тему

Розробка


« повернутися

Вхід для адміністратора