A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

20 серпня 2021 року  відбувся семінар для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників громади.

Дата: 20.08.2021 20:32
Кількість переглядів: 62

20 серпня 2021 року  відбувся семінар, у якому взяли участь заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори, класні керівники громади.

Невід’ємною складовою освітнього процесу є виховний процес. Про особливості його організації в 2021/2022 навчальному році, ключові напрямки та методичне забезпечення учасників заходу поінформувала Світлана Костирконсультант ЦПРПП. Акцентувалася увага педагогів на актуальності національно-патріотичного виховання, створенні безпечного освітнього середовища, профілактиці правопорушень, шкідливих звичок, безпеці в Інтернеті. Також освітяни ознайомилися з порядком реагування на випадки насильства та жорстокого поводження з дітьми.  Спікер вебінару – Наталія Дьома, начальник Служби у справах дітей Новгород-Сіверської міської ради ознайомила присутніх з роботою Служби та запросила до співпраці.

У практичній частині учасникам зустрічі презентовані  роботи переможців у номінаціях «Перших урок» та «Мініпроєкт» обласного конкурсу педмайстерності «Від проголошення незалежності – до нової України» (обласний  проєкт «Моя Україна – єдина та вільна» до 30-річниці Незалежності України).

Перші уроки, побудовані на основі інформаційно-комунікаційної технології квесту взагалі і вебквесту зокрема, представили Ганна Бойко, класний керівник Орлівського НВК та Олена Гусар, класний керівник Грем’яцької ЗОШ І-ІІІ ст.

Особливості організації проєктної діяльності з національно-патріотичного виховання в закладі освіти презентувала Олена Гусар, педагог-організатор Грем’яцької ЗОШ І-ІІІ ст. (мініпроєкт «Україна - це Ми!»).

Підсумовуючи засідання педагоги  визначили проблемні питання щодо організації виховного процесу в закладах освіти громади та можливі шляхи їх вирішення.


« повернутися

Вхід для адміністратора