A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Організація інклюзивного навчання в закладах освіти громади

Дата: 18.05.2021 12:33
Кількість переглядів: 137

17 травня 2021 року відбувся семінар-практикум для керівників закладів освіти громади «Організація інклюзивного навчання в закладах освіти громади».

           Ірина Зюзько, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників  висвітлила організаційні аспекти створення інклюзивних класів у закладах загальної середньої освіти громади. Тамара Плотнікова, директор Новгород-Сіверської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 презентувала роботу команди психолого-педагогічного супроводу. Про корекційно-розвиткові заняття для здобувачів освіти з особливими освітніми потребами доповіла Наталія Полюшко, директор ІРЦ. Ольга Бондарець, заступник директора НВК «Дзвіночок» презентувала індивідуальну програму розвитку та навчальні плани  для здобувачів освіти з особливими освітніми потребами. Психологічні аспекти роботи з дітьми з особливими освітніми потребами розкрила Тетяна Могильна, практичний психолог Новгород-Сіверської гімназії №1, на особливостях навчання дітей з особливими освітніми потребами у середній та старшій ланці зупинилася Наталія Буркеня, практичний психолог Печенюгівського НВК.

Керівниками закладів освіти громади були обговорені питання щодо організованого завершення 2020/2021 навчального року та організацію заходів до Дня вишиванки.

Корекційно-розвиткові заняття

Команда супроводу

Презентация 1


« повернутися

Вхід для адміністратора