A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ 2021 - З 19 ПО 23 КВІТНЯ

Дата: 14.04.2021 10:42
Кількість переглядів: 1488

З 19 по 23 квітня 2021 року запрошуємо усіх педагогів, відсвяткувати з нами Всеукраїнський день психолога, який щороку в Україні відзначають 23 квітня. З цієї нагоди протягом тижня з 15.00 до 15.30 – хвилинка психолога, присвячена психології та пізнанню себе.

Психологія– це наука, що вивчає психічні явища (почуття, пам’ять, увагу, мислення, волю) та поведінку людини, пояснення яких знаходимо в цих явищах. Психологи всього світу змогли накопичити величезний багаж знань про суть людини, про її стани та почуття, про самопізнання та соціальні ролі.

Спеціально до Всеукраїнського дня психолога у різних організаціях проводяться заходи, лекції, форуми та зустрічі, де працівники цієї непростої галузі діляться досвідом, обговорюють актуальні професійні проблеми і вітають один одного.

Тож всіх бажаючих запрошуємо на «хвилинку-психолога» присвячену «Тижню психології 2021».

Девіз Тижня психологічної служби «Ми – різні, ми – рівні!»: педагогіка – це майстерня, а психологія – інструмент, яким там працюють.

Ідея Тижня: пізнання внутрішнього світу людини через аналіз власної діяльності та через спілкування з іншими людьми.

Мета Тижня: створення умов для формування психологічної культури здобувачів освіти та педагогів, покращення психологічного мікроклімату в закладах освіти

Підтримати тиждень психології ви можете одягнувшись відповідно до кольору дня та опублікувати своє фото під хештегом #тижденьпсихологіїонлайн#

план тижня психології 2021


« повернутися

Вхід для адміністратора