A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Палітра досвіду роботи. Ціннісне ставлення до праці. Соціальні проблеми профорієнтації учнівської молоді

Дата: 11.04.2021 10:34
Кількість переглядів: 107

09 квітня 2021 року відбувся методичний онлайн-захід для класних керівників «Палітра досвіду роботи. Ціннісне ставлення до праці. Соціальні проблеми профорієнтації учнівської молоді».

        Учасники розглянули фактори   успішного   здійснення професійної соціалізації, етапи профорієнтаційної роботи з учнями, показники сформованого професійного самовизначення, одну з найефективніших формул «хочу-можу-треба» для вибору майбутньої спеціалізації. «Хочу» – це те, що вас у ній приваблює. «Можу» – це ваші здібності, потенціал і стан здоров’я; «Треба» – попит на ринку праці. Ідеальним варіантом буде той, який лежить на перетині цих площин.

Під час заходу опрацьований алгоритм вибору професії.

У ході засідання керівник педагогічної спільноти класних керівників громади Наталія Коваленко (Дігтярівський навчально-виховний комплекс) презентувала власний досвід роботи щодо ролі класного керівника в організації трудового виховання, система роботи з профорієнтації учнів «Вибір професії – крок у доросле життя».

                Наталія Матрунич, психолог КУ «Новгород-Сіверський центр професійного розвитку педагогічних працівників» провела тренінгове заняття щодо вибору професій.

Дякуємо всім учасникам, що долучилися до онлайн-заходу!

Презентація

Алгоритм вибору професії

графік ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

профі

профорієнтація



« повернутися

Вхід для адміністратора