A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Методичний вернісаж для вихователів ЗДО

Семінар-практикум для вчителів початкових класів

24 листопада 2023 року відбувся семінар-практикум для вчителів початкових класів "Міжпредметні зв'язки та інтеграція в освітньому процесі як основа формування життєвих компетентностей учнів початкових класів" в режимі ZOOM-конференції. Проаналізовано тотожність та відмінність  понять "інтеграція", "міжпредметні зв'язки", наведено приклади застосування на різних уроках в початковій школі. Вчителька Новгород-Сіверського ліцею №1 Ігнатова К.В. поділилася досвідом роботи проведення інтегрованих уроків в початкових класах.

10:32 24.11.2023

Засідання професійної спільноти вчителів фізики та математики

17 листопада 2023 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів фізики та математики в ході якого консультант Косенко Р.П. презентувала інтелектуальні конкурси, турніри, олімпіади для учнів з математики та фізики та професійні конкурси для вчителів фізики та математики на 2023/2024 навчальний рік.

09:13 17.11.2023

Семінар-практикум для вихователів ЗДО

13 листопада 2023 року відбулося засідання професійної спільноти вихователів закладів дошкільної освіти громади на якому вихователів Новгород-Сіверської ПШ "Дзвіночок" Шевель Н.В., Ворушило Т.М., Бабак Л.В., Дігтярівського НВК Сергієнко І.Ф. ділилися лайфхаками з питання "Рефлексія в режимі роботи дошкільної групи". Підсумувала важливість використання вправ з рефлексії під час освітньої діяльності з дітьми дошкільного віку консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Косенко Р.П.

14:50 13.11.2023

Вхід для адміністратора