A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Методичний вернісаж для вихователів ЗДО

Засідання професійної спільноти вчителів фізики та математики

15 січня 2024 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів фізики та математики на тему "Ефективна підготовка до уроку: інформація та використання" в режимі ZOOM-конференції. Було презентовано  сучасні онлайн-сервіси для підготовки навчальнального контенту до уроку та активної взаємодії вчителя і учнів під час освітнього процесу.

08:55 15.01.2024

Засідання професійної спільноти асистентів вчителів

12 січня 2024 року відбулося засідання професійної спільноти асистентів вчителів, асистентів вихователів закладів освіти на тему "Реалізація Індивідуальної програми розвитку дитини з особливими освітніми потребами в закладі освіти" в режимі ZOOM-конференції. У роботі взяла участь директор Новгород-Сіверського ІРЦ Титова О.А., яка ознайомила з організацією інклюзивного навчання в закладі освіти, особливостями роботи асистентів. Консультант ЦПРПП Косенко Р.П. висвітлила діяльність команди психолого-педагогічного супроводу закладу освіти  в умовах реалізації  Індивідуальної програми розвитку дитини з особливими освітніми потребами, запропонувала практичні вправи щодо адаптації та модифікації навчальних завдань для учнів   з ООП. Досвідом роботи щодо реалізації завдань Індивідуальної програми розвитку дитини з ООП ділилася асистент вчителя Новгород-сіверської початкової школи "Дзвіночок" Прачик Н.В.

12:48 12.01.2024

Засідання професійної спільноти вчителів початкових класів

21 грудня 2023 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів початкових класів в режимі ZOOM-конференції  "Спільні проєкти художньо-творчої діяльності вчителя і учнів початкових класів". Вчителі початкових класів Новгород-Сіверського ліцею №1 Воробйова Н.К. та Новгород-Сіверської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Зуйок Н.М. презентували проєкти  художньо-творчого напрямку з учнями. Теоретичні аспекти  х-творчої діяльності вчителя і учнів початкових класів розкрила консультант ЦПРПП Косенко Р.П.

14:24 21.12.2023

Вхід для адміністратора